Selecteer een pagina

Wanneer je hond last heeft van tandsteen, is dit helemaal niet fijn voor het beestje. Het wijst namelijk op een onhygiënisch gebit en kan leiden tot vervelende ziektes. Het is dan ook erg belangrijk dat je de bek van je hond zo schoon mogelijk houdt door deze regelmatig te verzorgen. Gelukkig zijn er voldoende producten die je kunt kopen die je hierbij kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld een vloeistof die je aan het drinkwater toe kunt voegen waardoor het verandert in mondwater. Hieronder staan deze en nog meer middeltjes uitgelegd, dus lees snel verder om te kijken welke het meest geschikt is voor jullie om tandsteen tegen te gaan.

Het einde van tandsteen met California Pets drinkwater additief

Maak snel en eenvoudig een einde aan het tandsteen van je hond met California Pets drinkwater additief. Voeg een theelepel van drinkwater additief toe aan het drinkwater van je hond, en het verandert in een mondwater dat het gehele gebit en de bekholte verzorgt en reinigt. Hierdoor kan tandplak en tandsteen niet ontstaan en wordt voorkomen dat je hond last krijgt van een tandvleesontsteking of van tandbederf. Dit zijn namelijk vervelende kwaaltjes waar je hond last van kan krijgen waardoor zijn gezondheid aangetast wordt.

Wat is drinkwater additief

Drinkwater additief is dus een vloeistof die je toevoegt aan je honds drinkwater om zijn gebit te reinigen en te verzorgen. Het bevat actief zuurstof waardoor slechte bacteriën die nare geurtjes verspreiden niet langer kunnen overleven. Ook wordt door drinkwater additief tandplak opgelost en tandsteen week gemaakt, zodat je het gemakkelijk kunt verwijderen.

Zorg goed voor je hond met de Pet Tooth Stick van AE Dogz

Een andere manier om het gebit van je hond te verzorgen, is door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Met deze innovatieve tandenborstel kun je gemakkelijk tandplak en tandsteen bij je hond verwijderen. Verder verwijdert het ook voedselresten die achterblijven na een maaltijd zonder dat dit veel tijd of moeite kost. Het is een veilig product om te gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken of dit het tandglazuur aantast en je zult al vlug resultaat zien.

Waar is de Pet Tooth Stick voor gemaakt

De Pet Tooth Stick van AE Dogz is een unieke tandenborstel door de absorberende nanodeeltjes die op de kop zitten. De sponskop van de borstel bestaat namelijk uit allemaal

piepkleine nanodeeltjes, die elk veranderen in een nano-capillaire buis als ze nat worden waardoor ze vlekken en viezigheid kunnen absorberen.

Een gezond gebit met de Dental Chew Toy van Chewsi

Een andere manier om de tanden van je hond goed schoon te houden, is door hem te laten spelen met de Dental Chew Toy van Chewsi. Dit is een speeltje die tijdens het spelen voedselresten en tandplak bij je hond weghaalt. Terwijl hij aan het spelen is, worden zijn tanden dus gepoetst. Dit is een stuk handiger dan dat je elke keer zijn tanden moet poetsen.

De Dental Chew Toy uitgelegd

Dit speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber, dus het is niet schadelijk is voor je hond. Het heeft een hele ribbelige structuur en zachte noppen aan de zijkant waardoor de tanden en kiezen van je hond goed schoon worden gemaakt terwijl hij op het speeltje bijt. Je hebt ook nog de optie om in het midden speciale tandpasta voor je hond te doen zodat zijn gebit optimaal gepoetst wordt.

Snel van de tandsteen af met de Dr. Brite Natural Tandspray

Met behulp van deze biologische tandspray is jouw hond meteen verlost van zijn tandsteen. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en door deze spray slechts een paar keer per dag te gebruiken, wordt de mondgezondheid van je hond al flink verbeterd. Dit komt door de krachtige ingrediënten die het product bevat. Zo zit er onder andere peterselie zaadolie in dat ervoor zorgt dat de adem weer fris wordt. Verder zit er kokosolie in dat ervoor zorgt dat alle schadelijke bacteriën gedood worden, dat de tandsteen los wordt geweekt en de tanden mooi wit blijven. Tot slot zit er ook propolis in dit product. Dit is een lijmachtige stof die al door de oude Grieken werd gebruikt om de bacterie- en schimmeldodende werking.

Tandsteen aanpakken met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Een hele snelle manier om het gebit van je hond goed schoon te houden, is door regelmatig de Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Deze pen kun je namelijk gebruiken om de tandplak weg te halen bij je hond. Hierdoor kan het niet uitgroeien tot tandsteen en krijgt je hond hier dus ook geen last van.

Waarom de Tand- en Tandvleespen?

De Tand- en Tandvleespen is een hele natuurlijke manier waarop je je hond kan helpen om

van zijn tandplak af te komen en om zijn gebit te verzorgen. Als je deze pen koopt, krijg je er ook een speciale spray bij die vegan is en dus helemaal veilig om te gebruiken. In deze spray zit onder andere kokosolie, grapefruit zaadolie en propolis: drie ingrediënten die ervoor zorgen dat alle schadelijke bacteriën bestreden worden waardoor zij geen tandplak of tandsteen kunnen veroorzaken. Verder zit er ook nog peterselie zaadolie in de spray dat ervoor zorgt dat de slechte adem van je hond weer lekker fris gaat ruiken.

Waarom je de Pet Dental Kit moet gebruiken

Om het gebit van je hond schoon te houden, kun je ook kiezen om de Pet Dental Kit van OxyFresh te gebruiken. Deze speciale kit om de tanden te poetsen, bevat drie producten. Er zit namelijk een tandpasta in, drie vinger tandenborstels en een tandendpsray. De ingrediënten zijn stuk voor stuk veilig om te gebruiken en bevatten geen van alle giftige of agressieve stoffen. Het is voldoende om de tandpasta ongeveer drie of vier keer per week te gebruiken. De tandenspray kun je dagelijks gebruiken.

Wat doet de Pet Dental Kit precies

De producten in deze kit bevatten allemaal actief zuurstof. Schadelijke bacteriën doen namelijk het beste hun werk in een omgeving waar maar weinig zuurstof is. Door het actief zuurstof kunnen zij dus geen tandplak en tandsteen veroorzaken. Je kunt de Pet Dental Kit van OxyFresh gebruiken om tandplak te verwijderen zodat niet alleen tandsteen, maar ook een tandvleesontsteking voorkomen worden.

Bron: https://www.demondzorgzaak.nl