Selecteer een pagina

Net als mensen, hebben dieren ook baat bij het eten van veel vitamines en mineralen. Onze hersenen werken beter en efficiënter, onze stofwisseling en spijsvertering nemen de stoffen beter op en onze prestaties op het gebied van sport gaan er ook op vooruit. Bij paarden dus net zo. Bij het trainen van je sportpaard, kan je dus p-block poeder goed gebruiken. Hier zitten veel voedingsstoffen in die je paard op dit moment goed kan gebruiken. Naast dat het gemakkelijk in het dieet van het paard te verwerken is, helpt het ook bij spierpijn. Net als bij mensen, kunnen paarden ook na overmatig gebruik van spieren hier last van krijgen. 

Extra voedingsstoffen zijn welkom

Bij veel lichaamsbeweging en het extra gebruiken van spieren, heb je ook meer voedingsstoffen nodig. Als je meer gaat sporten, verbruik je meer energie. Dat moet natuurlijk aangevuld worden. Daarnaast hebben je spieren ook stoffen nodig om zichzelf op te bouwen. Sportpaarden hebben in de fases van trainingen en wedstrijden dus ook extra vitamines en mineralen nodig. Pasta p-block is gemakkelijk in het voedsel te verwerken, zo dien je dus alle goede stoffen toe aan je paard! 

Gemakkelijk toe te voegen aan voedsel

Dieren begrijpen niet dat ze medicijnen of andere aanvullende voeding moeten eten omdat het beter is voor hun eigen gezondheid. Ook is het lastig om ervoor te zorgen dat deze middelen lekker smaken voor dieren. Daarom is bijvoorbeeld p-block poeder erg simpel te mengen door het voedsel. Het paard zal het dan gemakkelijk naar binnen werken. Hetzelfde geldt ook als je kiest voor pasta p-block. Natuurlijk heeft dit een andere consistentie en zal het wellicht beter door vochtig voedsel gemengd kunnen worden. 

Natuurlijke helpers

De natuur heeft ons veel goeds te bieden. Zo weten we bijvoorbeeld dat pepermunt ervoor kan zorgen dat we ons opgewekter voelen en energie krijgen. Lavendel heeft dan weer de omgekeerde werking en zorgt voor een relaxt gevoel, bijna slaperig zelfs. Het is dan ook geen verrassing dat er planten zijn die bijvoorbeeld de spieropbouw bevordelijken of spierpijn kunnen verminderen. In pasta p-block en p-block poeder zitten dan ook hartstikke veel natuurlijke planten en bloemen die je paard helpen optimaal te presteren.